Broste Copenhagen Nordic diep bord - Sand
Met de Nordic-collectie, die doet denken aan een stormachtige dag op het strand, heeft Broste Copenhagen een keramiekcollectie ontwikkeld, die ...
22,00 €*
6,90 €
Diep Bord ø21,5cm Sun - Table Tales Petiscos
Het diepe bord ø21,5cm Sun in zwart-wit is als een speelse dans van contrast op je eettafel. Met zijn te leuke zonontwerp voegt dit bord een ...
9,00 €*
6,95 €
Diep Bord ø21,5cm Flower - Table Tales Petiscos
Het diepe bord ø21,5cm Flower in zwart-wit is als een bloemrijk meesterwerk voor je eettafel. Met zijn prachtige bloemenpatroon voegt dit bord ...
9,00 €*
6,95 €
Villeroy & Boch Manoir diep bord 23 cm.
Villeroy & Boch Manoir diep bord 23 cm.
Wik & Walsøe Julemorgen diep bord 20 cm.
Wik & Walsøe Julemorgen diep bord 20 cm.
45,00 €*
0,00 €
Wik & Walsøe Alveskog diep bord 15 cm
Wik & Walsøe Alveskog diep bord 15 cm
25,00 €*
0,00 €
House Doctor Rustic diep bord Ø25 cm.
House Doctor Rustic diep bord Ø25 cm.
16,49 €*
0,00 €
Rosenthal Junto diep bord 22 cm Wit
Rosenthal Junto diep bord 22 cm Wit
18,50 €*
0,00 €
Knabstrup Keramik Knabstrup diep bord blauw 18 cm
Knabstrup Keramik Knabstrup diep bord blauw 18 cm
22,95 €*
0,00 €
Villeroy & Boch Cellini diep bord 24 cm
Villeroy & Boch Cellini diep bord 24 cm
32,00 €*
0,00 €
Diepe borden
Diepe borden Pasta smaakt altijd goed, daar is geen twijfel over mogelijk. Maar je kunt al een fout maken bij de keuze van de borden, waardoor het plezier van het pasta eten sterk afneemt.
Pasta in Italiaanse restaurants wordt meestal in diepe borden geserveerd. Als je thuis geen specifieke pastaborden hebt moet je de pasta ook in diepe borden serveren. De reden waarom de meeste pasta-deskundigen aandringen op diepe borden is gemakkelijk te begrijpen. In een diep bord kan de pastasaus niet tot aan de rand van het bord lopen en afkoelen.
In een diep bord blijft de pasta zelf ook beter bijeen waardoor hij langer warm en lekker blijft. Een andere reden om diepe borden te gebruiken is het feit dat pasta niet gemakkelijk te eten is met een vork, maar veel beter met een lepel. In een plat bord zou dit leiden tot vervelend rondschuiven van de pasta.
Van penne, spaghetti...kan veel beter gelepeld worden uit een diep bord. Ook soep wordt vaak geserveerd in diepe borden. Vooral bij feestelijke aangelegenheden zul je geen soepkom gebruiken maar eerder een diep bord. Het heeft gewoon meer klasse. Voor degene die de soep serveert, is het ook veel makkelijker om de soep in een diep bord te scheppen zonder morsen.
** Prijzen zijn inclusief BTW en brengen eventueel verzendkosten met zich mee. Informatie over de aanbieding wordt verstrekt door de desbetreffende handelaar. Prijzen en/of verzendkosten kunnen zijn gestegen sinds de laatste update!