Bord diep, emaille, zwart/wit,Ø 15 cm
Geef een nostalgisch tintje aan je gedekte tafel met servies van emaille. Dit diepe witte bord met een zwart randje bijvoorbeeld. Ook goed te ...
Broste Copenhagen Nordic diep bord - Sea
Met de Nordic-collectie, die doet denken aan een stormachtige dag op het strand, heeft Broste Copenhagen een keramiekcollectie ontwikkeld, die ...
22,00 €*
6,90 €
Broste Copenhagen Nordic diep bord - Sand
Met de Nordic-collectie, die doet denken aan een stormachtige dag op het strand, heeft Broste Copenhagen een keramiekcollectie ontwikkeld, die ...
22,00 €*
6,90 €
Wik & Walsøe Alveskog diep bord 23 cm
Wik & Walsøe Alveskog diep bord 23 cm
30,00 €*
0,00 €
Rörstrand Sundborn diep bord 24 cm
Rörstrand Sundborn diep bord 24 cm
26,90 €*
0,00 €
Versace Versace I love Baroque diep bord Bianco
Versace Versace I love Baroque diep bord Bianco
Serax Base diep bord wit 20 cm
Serax Base diep bord wit 20 cm
39,00 €*
0,00 €
Serax Surface diep bord 19 cm Camogreen
Serax Surface diep bord 19 cm Camogreen
24,50 €*
0,00 €
Diepe borden
Diepe borden Pasta smaakt altijd goed, daar is geen twijfel over mogelijk. Maar je kunt al een fout maken bij de keuze van de borden, waardoor het plezier van het pasta eten sterk afneemt.
Pasta in Italiaanse restaurants wordt meestal in diepe borden geserveerd. Als je thuis geen specifieke pastaborden hebt moet je de pasta ook in diepe borden serveren. De reden waarom de meeste pasta-deskundigen aandringen op diepe borden is gemakkelijk te begrijpen. In een diep bord kan de pastasaus niet tot aan de rand van het bord lopen en afkoelen.
In een diep bord blijft de pasta zelf ook beter bijeen waardoor hij langer warm en lekker blijft. Een andere reden om diepe borden te gebruiken is het feit dat pasta niet gemakkelijk te eten is met een vork, maar veel beter met een lepel. In een plat bord zou dit leiden tot vervelend rondschuiven van de pasta.
Van penne, spaghetti...kan veel beter gelepeld worden uit een diep bord. Ook soep wordt vaak geserveerd in diepe borden. Vooral bij feestelijke aangelegenheden zul je geen soepkom gebruiken maar eerder een diep bord. Het heeft gewoon meer klasse. Voor degene die de soep serveert, is het ook veel makkelijker om de soep in een diep bord te scheppen zonder morsen.
** Prijzen zijn inclusief BTW en brengen eventueel verzendkosten met zich mee. Informatie over de aanbieding wordt verstrekt door de desbetreffende handelaar. Prijzen en/of verzendkosten kunnen zijn gestegen sinds de laatste update!