Over ons

LionsHome is een online portaal dat volledig draait om prachtig wonen. Onze missie is om hen te helpen die net zo van een mooi huis houden als wij, om een comfortabel en fijn thuis te creëren. Met meer dan 3 miljoen maandelijkse gebruikers in 10 verschillende landen is LionsHome nu een van de meest vooraanstaande Europese Home & Living portalen.

In het hart van Berlijn, werkt ons team elke dag om onze gebruikers te inspireren met geweldige design ideeën, trends en behulpzame tips over hoe je je huis in kunt richten. Om nieuwe inspiraties tot leven te brengen, helpt onze verfijnde productzoeker je om de juiste producten te ontdekken uit een grote variëteit aan Home & Living winkels. Het is voor ons erg belangrijk om niet enkel producten te weergeven van toonaangevende merken en online winkels, maar om ook producten op te nemen van verschillende gespecialiseerde leveranciers, kleine interieur boetiekjes en trendy nieuwkomers.

Deze ongekende variëteit aan prachtige en unieke producten maakt het hart van elke interieur liefhebber sneller kloppen terwijl het streeft naar het helpen creëren van het thuis dat je altijd al gewild hebt!

Alles voor mijn prachtige thuis

Bij LionsHome vind je eenvoudig nieuwe inspirerende ontwerp ideeën, evenals de juiste producten om jouw huis mooi en levendig te maken.

Inspiratie

Laat u betoveren door onze interieur design experts van de LionsHome redactie. Met veel dagelijkse tips, geweldige design ideeën, een zorgvuldig samengestelde set van producten, alsmede de huidige design trends, willen wij u inspireren en helpen om uw huis nog mooier te maken. Of u nu kiest voor een rustieke, landelijke stijl of voor een romantisch dromerig-barokke ontwerp, we omvatten het hele stijl spectrum en geven een overzicht van alle actuele trends en producten.

Shopping

Bij LionsHome willen we graag het beste platform voor Home & Living aanbieden. We hebben daarom veel inspanning en liefde gestoken in een verfijnd catalogus systeem dat jou helpt om het gewenste product te vinden uit meer dan 40 miljoen aanbiedingen. Door middel van filters kunt u kleur, materiaal en merk kiezen evenals het definiëren van prijsklasse. Wij werken met een groot aantal partners winkels, wat van groot belang is voor ons, en in aanvulling op de toonaangevende online meubelwinkels, zoeken wij ook in de assortimenten van kleine specialisten en interieur design boetiekjes voor de juiste producten. U kunt uw nieuwe favoriete product vinden in meer dan 1.000 winkels.

Blogger & Experts

Het LionsHome Blog Netwerk biedt een uitgebreid overzicht van toonaangevende interieur en lifestyle blogs. In aanvulling op de artikelen van de LionsHome redactie, ontdek je ook nieuwe, spannende blogs en vind je andere aanvullende onderwerpen, zoals "Moederschap" of "Heerlijke recepten." We bundelen alle deskundigen op onze site om ervoor te zorgen dat er geen trend langs je heen gaat.