<p>In dit artikel informatie over vershoudboxen. Een product wat snel terug te verdienen is. Teveel mensen gooien restjes eten in de biobak, terwijl als zij het goed zouden bewaren, kunnen ze het later opeten.
Zo al met al gooien we al snel honderden kilo‘s eten per persoon per jaar weg. Investeren in vershoudboxen, eventueel overgebleven voedsel daarin invriezen anders bewaren in de koelkast, en later opeten is verdienen. Ook tobben teveel mensen met andere bewaarbakjes. Bijvoorbeeld bakjes van de afhaalchinees afwassen, en daarin voedsel bewaren. De bakjes van de afhaalchinees zijn in principe wegwerp, dus voor eenmalig gebruik, en zeker bij invriezen versplinteren de bakjes.
Het kunststof wordt bros, en plastic splinters moet je niet in je eten hebben. De oplossing is dan goede bewaardozen kopen, en dan gelijk in verschillende maten. Zo kun je restjes vlees, vis, groente en wat nog meer nog dagenlang in de koelkast bewaren.
Het hangt er vanaf wat het product is. Als het gekookt ei bevat het liefst het gerecht de andere dag opeten, maar een vegetarische macaroni blijft wel een week in de koelkast goed. Vershoudboxen zijn na gebruik makkelijk af te wassen, en kunnen in de vaatwasser. Vershoudboxen gaan jarenlang mee, het verdienmodel is daardoor groot. Een set met goede vershoudboxen zijn praktisch en verdien je zo terug.</p>