icon title Voorraadboxen
Sorteren :
Onze aanbevelingen
Aanbiedingen
Populaire producten
Lage prijzen
Hoge prijzen
Kleur:
Prijs:
€ - €  
Aanbiedingen
Gratis verzending
Materiaal:
Glas
Kunststof

Vershoudboxen

1 Gevonden producten
Aanbiedingen Sorteren : op aanbeveling  
  • Onze aanbevelingen
  • Populaire producten
  • Hoge kortingen
  • Lage prijzen
  • Hoge prijzen
Smilla Gebitsverzorgings-Snacks Toothies - 125 g
Smilla Gebitsverzorgings-Snacks Toothies - 125 g Smilla Toothies: bijzonder effectieve gebitsverzorgende snacks in hersluitbare vershoudbox. Ontwikkeld door leidende diervoedingsexperts - voor ...
2,29 €*
4,99 €

Vershoudboxen

Vershoudboxen

<p>In dit artikel informatie over vershoudboxen. Een product wat snel terug te verdienen is. Teveel mensen gooien restjes eten in de biobak, terwijl als zij het goed zouden bewaren, kunnen ze het later opeten.

Zo al met al gooien we al snel honderden kilo‘s eten per persoon per jaar weg. Investeren in vershoudboxen, eventueel overgebleven voedsel daarin invriezen anders bewaren in de koelkast, en later opeten is verdienen. Ook tobben teveel mensen met andere bewaarbakjes. Bijvoorbeeld bakjes van de afhaalchinees afwassen, en daarin voedsel bewaren. De bakjes van de afhaalchinees zijn in principe wegwerp, dus voor eenmalig gebruik, en zeker bij invriezen versplinteren de bakjes.

Het kunststof wordt bros, en plastic splinters moet je niet in je eten hebben. De oplossing is dan goede bewaardozen kopen, en dan gelijk in verschillende maten. Zo kun je restjes vlees, vis, groente en wat nog meer nog dagenlang in de koelkast bewaren.

Het hangt er vanaf wat het product is. Als het gekookt ei bevat het liefst het gerecht de andere dag opeten, maar een vegetarische macaroni blijft wel een week in de koelkast goed. Vershoudboxen zijn na gebruik makkelijk af te wassen, en kunnen in de vaatwasser. Vershoudboxen gaan jarenlang mee, het verdienmodel is daardoor groot. Een set met goede vershoudboxen zijn praktisch en verdien je zo terug.</p>

** Prijzen zijn inclusief BTW en brengen eventueel verzendkosten met zich mee. Informatie over de aanbieding wordt verstrekt door de desbetreffende handelaar. Prijzen en/of verzendkosten kunnen zijn gestegen sinds de laatste update!
Open de link in een nieuw venster